Dag van de Deelnemingen

Graag nodigen wij u uit voor de Dag van de Deelnemingen op donderdag 29 november in Den Haag.

Tijdens deze middag bespreken wij het recent door Boer & Croon Corporate Finance, Pels Rijcken en The Boston Consulting Group gepubliceerde Publieke Aandelen Monitor (PAM) rapport. Het thema van dit jaar is de energietransitie. Onder meer Jan Willem van Hoogstraten van EBN, Bert Groenewegen van NS en David Peters van Stedin hebben een inhoudelijke bijdrage aan het rapport geleverd.

Naast een inhoudelijk overzicht van de verschillende bevindingen, zal er tijdens de Dag van de Deelnemingen een paneldiscussie plaatsvinden. Tijdens deze discussie zal met diverse stakeholders worden gesproken over de energietransitie en de rol die publieke aandeelhouders én deelnemingen hierin kunnen vervullen. Aan deze paneldiscussie zullen onder meer Dion van Steensel (Algemeen directeur HVC), Janneke Hermes (Manager Corporate Finance & Risk Advisory NV Nederlandse Gasunie), Maarten Bijl (Teamleider Treasury en Deelnemingen gemeente Rotterdam) en Nico Sluiter (Programmamanager Verbonden Partijen bij Provincie Noord-Brabant) deelnemen.

portret van Dion van Steensel

Dion van Steensel

Algemeen directeur HVC

portret van Janneke Hermes

Janneke Hermes

Manager Corporate Finance & Risk Advisory NV Nederlandse Gasunie

portret van Maarten Bijl

Maarten Bijl

Teamleider Treasury en Deelnemingen gemeente Rotterdam

portret van Maarten Bijl

Nico Sluiter

Programmamanager Verbonden Partijen bij Provincie Noord-Brabant

Het programma ziet
er als volgt uit:

15.00-15.30 uur Ontvangst
15.30-16.00 uur Toelichting op PAM-rapport
16.00-16.30 uur Paneldiscussie
16.30-17.00 uur Break-out sessies
17.00-18.00 uur Borrel

Wij vernemen graag uiterlijk 7 november of u aanwezig kunt zijn via onderstaand formulier.

Graag willen wij u er op wijzen dat deze editie van de Dag van de Deelnemingen bedoeld is voor mensen werkzaam bij ministeries, provincies, gemeenten of een van de deelnemingen. Eventuele aanmelders buiten deze doelgroep zullen dan ook geen definitieve bevestiging ontvangen. De definitieve bevestiging bevat de laatste details omtrent het event waaronder de gegevens van de locatie.

Mochten er vragen zijn, dan horen wij dit graag via contact@publiekeaandelenmonitor.nl.

We kijken er naar uit u op 29 november te verwelkomen!

Aan-/afmeldformulier

Vul het onderstaande formulier in om u aan- of af te melden voor de Dag van de Deelnemingen.

In onze privacyverklaring kunt u meer lezen over uw rechten en hoe wij uw persoonlijke gegevens gebruiken. Onderaan elke mailing die u van de Publieke Aandelen Monitor ontvangt, kunt u altijd uw mailvoorkeuren wijzigen. U kunt uw toestemming dus altijd intrekken. Daarnaast kunt u altijd contact opnemen met de Publieke Aandelen Monitor via contact@publiekeaandelenmonitor.nl.

Privacyverklaring Website